Letalo

Kdo smo

zavarovalnica AVRIO

Homepage-kdo-rotirano
Homepage-kdo-mobile

Zavarovalnica AVRIO je najmlajša slovenska zavarovalnica, ustanovljena v začetku leta 2020. Njen ustanovitelj in stoodstotni lastnik je Sklad obrtnikov in podjetnikov (SOP).

Zgodba podjetja SOP se je začela že leta 1956, ko so obrtniki ustanovili svoj sklad (Sklad obrtnikov). Obrtniki niso bili redno zavarovani, zato so ustvarili vzporeden sistem varčevanj, ki je simboliziral tudi pripadnost in neodvisnost, predvsem pa dolgoročno stabilnost in varnost.

V letih delovanja sklada so se stranke precej spremenile. Podjetništva in obrtništva je bistveno več, pripadnost skladu pa ni več toliko idejna, kot je komercialna. Zato se je izoblikovala zavarovalnica AVRIO, ki s svojimi produkti izpolnjuje pričakovanja in potrebe novih strank, hkrati pa s tradicijo in nadaljevanjem SOP-ove ideologije podpira svoje obstoječe stranke.

Prav zaradi zgodovine in skupnosti, ki jo zavarovalnica AVRIO gradi že vrsto let, naša zavarovalnica izstopa. Naložbe, s katerimi plemenitimo vaše premoženje, so pod nadzorom skupnosti SOP, kamor se lahko prostovoljno včlanijo tudi vsi zavarovanci.

lastni zastopniki

zunanji finančni eksperti ‒ agencije

Naše vrednote

  • pripadnost
  • zanesljivost
  • transparentnost
  • drugačnost
  • fleksibilnost

Naše poslanstvo

Zagotavljati kakovostno in fleksibilno ponudbo življenjskih zavarovanj in s svojimi rešitvami skrbeti za varnost in optimalen donos vloženih sredstev. Biti transparentna družba, ki je odgovorna do svojih zavarovancev in se prilagaja spremenljivim gospodarskim razmeram.

Naša vizija

Graditi skupnost zavarovancev in družbo, ki temelji na vzajemnosti, stabilnosti, kakovosti in odgovornosti. Bomo edinstvena zavarovalnica, ki bo ponujala splet življenjskih in pokojninskih zavarovanj.

Smo skupnost, ki skrbi

za vaše naložbe

mag. Bojan Jean, predsednik uprave

E-pošta: bojan.jean@avrio.si

Jure Korent, član uprave

E-pošta: jure.korent@avrio.si

Luka Konte, vodja upravljanja premoženja

E-pošta: luka.konte@avrio.si

Viktor Škufca, vodja informatike

E-pošta: viktor.skufca@avrio.si

Matjaž Albreht, vodja trženja

E-pošta: matjaz.albreht@avrio.si

Damjana Zupančič, računovodkinja

E-pošta: damjana.zupancic@avrio.si