Letalo

Zakaj izbrati

zavarovalnico AVRIO

Zakaj-naslovna
Zakaj-naslovna

Z novimi pristopi, drugačnostjo in svežo ponudbo za stranke zavarovalnica AVRIO odstopa od obstoječe ponudbe na trgu. Z večjimi donosi, osebnim pristopom do strank in aktivnim upravljanjem sredstev zagotavljamo nadstandardne produkte za vašo varnost in plemenitenje premoženja.

Naši zastopniki skrbijo za personaliziran odnos do strank. Posvetijo se vsaki stranki posebej in vedno priporočijo produkt, ki najbolj ustreza željam stranke. S pogovorom identificirajo strankine potrebe in jim s prilagojeno ponudbo ustrežejo. Stranke so zadovoljne in se zavedajo, zakaj so izbrale ravno zavarovalnico AVRIO.

Vaše naložbe so pri nas v varnih rokah. Naložbeni portfelj zavarovalnice AVRIO je razpršen in pod stalnim upravljanjem naših finančnih izvedencev. Tudi ko so finančni trgi v krizi, z našo naložbeno politiko zagotavljamo našim strankam podporo in varnost.

5,4 %

letni donos na naložbah*

75,56 %

skupni donos (2009‒2022)*

100 %

varnost vaših sredstev

*produkti naložbenega zavarovanja , ki so se tržili na SOP

Kaj o nas menijo

naši zavarovanci

Avatar_Andreja_400

ga. Andreja, medicinska sestra, 54 let

S plemenitenjem prihrankov sem začela v Skladu obrtnikov in podjetnikov. Ker mi do upokojitve manjka več kot deset let, sem se odločila del sredstev nameniti rentnemu zavarovanju pri zavarovalnici AVRIO za dodatni priliv ob upokojitvi.

Avatar_Nada400

ga. Nada, računovodja, 49 let

Že 12 let varčujem pri Skladu obrtnikov in podjetnikov. Presenečena sem bila nad uslužnostjo svetovalcev in prijaznostjo zaposlenih, ki mi vedno dobro svetujejo in odgovorijo na vsa moja vprašanja. Odločila sem se tudi za doživljenjsko starostno rento na zavarovalnici AVRIO, saj jo upravljajo isti ljudje.

Avatar_Janez400

g. Janez, voznik, 53 let

Ker nesreča nikoli ne počiva, sam pa sem voznik tovornjaka, sem se za finančno varnost svojih otrok odločil poskrbeti s sklenitvijo rentnega zavarovanja. V primeru invalidnosti ali smrti bodo moji otroci prejemali štirikratno rentno, kar mi omogoča le zavarovalnica AVRIO.

Avatar_Anton400

g. Anton, mizar, 71 let

Sem dolgoletni član SOP-a, prejemam tudi pokojnino, ki v teh časih pride še kako prav. Rentno zavarovanje pri zavarovalnici AVRIO sem sklenil za svojega vnuka, saj se mi zdi pomembno, da že v mladih letih poskrbimo za varno starost. Jaz sem imel to možnost pri SOP-u in vesel sem, da sem jo kot mlad obrtnik tudi izkoristil.

Avatar_David400

g. David, poklicni gasilec, 45 let

Sem poklicni gasilec. Zaradi narave dela sem se odločil za rentno zavarovanje, ki mi omogoča prejemanje rente v primeru invalidnosti in hkrati zagotavlja družinsko rento v primeru najhujšega scenarija.

Avatar_Erika400

ga. Erika, študentka, 25 let

Moja mama, članica SOP-a, ima zelo dobre izkušnje z varčevanjem in prejemanjem pokojnine. Odločila sem se, da bom zaupala novonastali zavarovalnici AVRIO, ki je v lasti SOP-a. Sklenila sem doživljenjsko starostno rento.

Avatar_Robert400

g. Robert, podjetnik, 37 let

S sklenitvijo rentnega zavarovanja sem zmanjšal negotovost v oddaljeni prihodnosti. Z zavarovanjem sem pokril tveganje za nepredvidljive dogodke, ki se mi lahko nehote pripetijo.

Avatar_Kaja400

ga. Kaja, prodajalka, 41 let

Moj otrok prejema družinsko rento po pokojnem očetu. Kljub žalostni zgodbi sem vesela, da je mož poskrbel za finančno varnost najinega otroka. Srednješolcu, ki biva v dijaškem domu, mesečni dohodek zelo pomaga.

Pretekli donosi

zavarovalnice AVRIO

Premoženje zavarovancev zavarovalnice AVRIO upravljajo isti upravljalci kot sredstva Sklada obrtnikov in podjetnikov. SOP ima dolgoletno tradicijo in bogate izkušnje z investiranjem na finančnih trgih. To se odraža tudi v visokih donosih, ki jih dosegajo posamezni skladi, ki so še v upravljanju Sklada obrtnikov in podjetnikov, enaka strategija upravljanja pa se prenaša tudi na življenjska zavarovanja zavarovalnice AVRIO.

Izbirate lahko med aktivnejšo oziroma donosnejšo naložbeno politiko in pasivno naložbeno politiko z večjo varnostjo in posledično manjšim donosom ter zavarovanjem z zajamčeno rento.

Oglejte si pretekle donose zavarovanj, ki jih ponuja zavarovalnica AVRIO. (Opozorilo: Pretekli donosi niso jamstvo za donose v prihodnosti. Podatki se nanašajo na čas, ko je bil produkt na SOP-u.)

Zakaj-varnost
Zakaj-varnost

Kako skrbimo za varnost

podatkov in premoženja

Varnost vašega premoženja in vaših osebnih podatkov sta naši najvišji prioriteti. Podatki o vaših investicijah in osebni podatki so z enkripcijo in varnostnimi sistemi zaščiteni pred nepooblaščeno uporabo.